Zakelijk

Bedrijfsfotografie is iets waar ik enorm veel energie van krijg, omdat ik het fantastisch vind om jou te helpen bij het overbrengen van jouw boodschap. Foto’s zijn onmisbaar om de missie van jouw bedrijf goed over te brengen op potentiële klanten.

Heb jij een bedrijf en wil je een mooie set foto’s die jouw boodschap op een eigen en intieme manier overbrengen? Daar kan ik je bij helpen!

Bedrijfsfotografie: mijn werkwijze

We starten door (uitgebreid!) te bespreken wat je precies doet. Wat voor bedrijf heb je? Waarom ben je dit ooit gestart? Wie wil je ermee aanspreken? Dat moet altijd stap één zijn, want zo kan ik een beeld vormen van wie jij bent en wat je drijft om te doen wat je doet.

Dan gaan we het hebben over de foto’s. Wat wil je ermee uitstralen en voor welke doeleinden wil je ze gebruiken? Zodra we dat duidelijk hebben, kunnen we bespreken hoe de foto’s eruit moeten komen te zien. Uiteraard deel ik in deze fase mijn ideeën met je, zodat we samen tot een ultiem plan komen om aan de slag te gaan. Zo zorgen we ervoor dat je uiteindelijk precies de foto’s hebt die de boodschap van jouw bedrijf extra kracht bijzetten.