Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Tamar en ik werk als professioneel fotograaf. Samen met mijn vriend Nout en onze hondjes Puck en Max woon ik in Soest.
Ik heb een enorme passie voor fotografie. Deze passie ontstond toen ik op de Kunstacademie voor het eerst een professionele camera in handen kreeg. Kort daarop volgde mijn eerste, echte fotografieopdracht: foto’s maken tijdens een verjaardagsfeestje. Dit beviel mij en de klant zo goed, dat ze me opnieuw boekte voor nóg een opdracht. Er volgden meer en meer opdrachten. Al gauw wist ik: dit is het. Dit is wat bij mij past! Ik ging naar de fotovakschool om fotografie als professioneel beroep te leren. Dat leidde ertoe dat ik mijn oude baan opzegde om fulltime als fotograaf aan de slag te gaan. Op deze pagina leg ik je uit wat voor shoots ik doe en lees je hoe anderen dit hebben ervaren.

Damaris & Niels

Tamar is een warme en lieve meid die zich naar onze mening onderscheidt omdat ze op een enthousiaste en professionele manier werkt. Tamar oogt open en spontaan, maar is tegelijkertijd serieus over haar vak. Zij weet van zichzelf hoe zij het beste werkt. Zo hebben wij veel baat gehad bij de ‘shotlist’ die zij voorstelde. Op de huwelijksdag heeft Tamar een fijne sfeer voor ons gecreëerd waarin ruimte was voor net zo goed de gezelligheid als ook de huwelijkszenuwen. Het is heel prettig geweest om haar er bij te hebben. Tamar denkt ter plaatse mee over mooie plekken voor de trouwfoto’s, maar zij laat ook ruimte om zelf iets aan te dragen. Tamar heeft onze wensen om in een lekker tempo door te schieten en om ook de niet al te geposeerde foto’s te maken ter harte genomen. Van een grappige gezichtsuitdrukking die wij als voorbeeld hebben aangedragen heeft zij een zelfde shot weten te nemen op de huwelijksdag, dat vonden wij erg leuk. Tamar reageert vlot op mails of telefoontjes, zij is betrokken en denkt mee, en is eerlijk over wat wel en wat niet kan. We hebben helemaal niet het gevoel gehad dat er een vreemde bij onze intieme bruiloftsdag was omdat zij op zo’n gezellige en ongedwongen manier aanwezig is.

Sophie & Vincent

Wij vonden het in eerste instantie best spannend om voor een fotograaf op de foto te gaan, maar bij Tamar voelde wij ons gelijk op ons gemak! Het is een leuke en spontane vrouw, die erg makkelijk is in de omgang en zich makkelijk mengt in een gezelschap met verschillende mensen.

We weten niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze weet telkens precies op het juiste moment een plaatje te schieten. De foto’s weerspiegelen de sfeer van onze belangrijke dag en het fotoboek is prachtig. Wij zijn echt ontzettend tevreden met het eindresultaat en zouden Tamar daarom zeker aanraden bij anderen om als fotograaf in te huren (op je bruiloft)!!

Jeroen & Nienke

Wij hebben Tamar leren kennen als een eerlijke, spontane en professionele fotograaf. Vanaf onze eerste ontmoeting zorgde deze houding direct voor een klik. Tamar is recht door zee en zit vol humor, 2 kwaliteiten die je goed kan gebruiken op een dag vol spanning. Tijdens het planningsproces van onze bruiloft, die wij (vanwege covid-19) een jaar moesten uitstellen onderscheidde Tamar zich als iemand die goed in oplossingen met het bruidspaar meedenkt en met leuke, creatieve ideeën komt. We merkten aan alles dat ze weet wat ze doet zonder dat ze toen nog een foto gemaakt had.

Op onze trouwdag (10/7/21) wist Tamar alle belangrijke, unieke momenten vast te leggen zonder dat je doorhad dat ze in de buurt was. Gedurende deze dag heeft ze constant haar taak scherp en slaat ze geen gast over die ze gaan “lens-aandacht” geeft.
We hebben al haar adviezen/ideeën ten harte genomen en dit heeft onder andere geresulteerd in een prachtige fotoshoot in het bos en in een heel mooi, klein deel van het centrum van Amersfoort, waar wij zonder haar adviezen zeker niet aan waren begonnen. Onze dank voor deze mooie foto’s is ontzettend groot.

Toon meer

De kwaliteit van de foto’s zijn perfect en de opties welke worden geadviseerd ten behoeve van het trouwalbum zijn ook erg welkom geweest. We raken niet uitgekeken in ons trouwboek en laten het vol trots zien aan vrienden en familie,

De communicatie gedurende het hele proces (van bijna 2,5 jaar) is laagdrempelig en ongedwongen wat maakt dat wij dit als zeer prettig hebben ervaren.
Kortom: een geweldige vakvrouw die wij iedereen zullen aanraden!

Toon minder