Tarieven

Bruiloften

Als fotograaf is het heel bijzonder om een van de mooiste dagen uit jullie leven vast te mogen leggen. Om precies te weten wat jullie verwachtingen zijn en hoe jullie de grote dag voor jullie zien, kom ik graag persoonlijk langs om kennis te maken. Voor bruiloften wil ik graag altijd eerst kennismaken, horen wat de plannen zijn en samen bedenken hoe de foto’s er straks uit moeten zien. Om foto’s te kunnen maken waar iedereen blij van wordt moet er een ‘klik’ zijn! In de maand van de bruiloft nemen we nogmaals contact op als de planning van jullie dag definitief is om alles op elkaar af te stemmen.

Ik vind het vooral belangrijk dat de gehele sfeer van jullie bruiloft wordt vastgelegd. Naast het ja-woord verdienen juist ook foto’s van de ochtend waarin jullie je klaarmaken voor de grote dag en de eerste dans een plek in het trouwalbum. Al die momenten samen vertellen uiteindelijk het volledige verhaal! Daarom leg ik mij niet vast op bijvoorbeeld een tarief van slechts 6 uur*, maar ben ik er graag het grootste gedeelte van de dag bij om alles vast te leggen. Dit betekent dat je mij als fotograaf per dag inhuurt en niet per uur of dagdeel. In overleg bepalen we hoeveel uur dit uiteindelijk zal zijn.

Wil je een voorbeeld bekijken van een gehele dag fotografie? Bekijk hier een aantal boeken in PDF:

* Heb je een kleine bruiloft (bijvoorbeeld alleen een ceremonie), een meerdaagse bruiloft of een bruiloft in het buitenland? Dan is dat uiteraard ook mogelijk in overleg van het tarief.

Trouwalbum
Alle foto’s krijgen jullie ook digitaal, zowel bewerkt als een selectie in zwart-wit, op een USB-stick.

Nadat jullie van mij de foto’s van de dag hebben ontvangen in vaak zowel kleur als zwart-wit, ga ik jullie ook helpen met het opmaken van het grote trouwalbum. Het boek gaat pas naar de drukker wanneer jullie helemaal tevreden zijn! De kosten voor het drukken van dit album zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Same day edit
Hoe leuk is het om tijdens je feest alvast een geselecteerd aantal foto’s te kunnen laten zien zodat alle gasten een beeld krijgen van de dag? Tijdens het diner zal ik een aantal foto’s van de dag, ceremonie en shoot bewerken om te tonen op een scherm in de feestzaal.

De same day edit krijg je digitaal mee, zodat je als je wilt dezelfde dag al enkele foto’s kunt bekijken en delen.

Prijs € 1495,-

Bruiloft + loveshoot

Wil je alvast even wennen aan de fotograaf of foto’s maken voor op jullie uitnodiging? Dan kun je de foto’s van de bruiloft combineren met een loveshoot. In deze combinatie krijg je korting op de loveshoot en krijg je meteen alvast een voorproefje voor de grote dag.

Prijs  € 1595,-

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Zwangerschapsfotografie – New Born shoot

De komst van jullie kleintje wil je natuurlijk koesteren. Wat is er dan mooier dan de zwangerschap voor eeuwig vastleggen op beeld? Foto’s van je prachtige buik, een fotoshoot alleen of met je lief, de intimiteit van je eigen huis of juist foto’s buiten in het stralende zonlicht; alles is mogelijk! Ik bedenk graag samen met jou hoe jij deze bijzondere tijd op de foto terug wil zien.

Wanneer het kleintje er is, dan maak ik de foto’s altijd thuis in de vertrouwde omgeving en neem ik samen met jou alle tijd. Ik neem mooie zachte doeken mee om een ministudio te kunnen maken zonder dat jullie hiervoor de deur uit hoeven.

Je kunt de zwangerschapsshoot en newborn shoot zowel gecombineerd als los boeken.

{minimaal 25 unieke foto’s in zowel kleur als zwart-wit}

Kosten: € 195,-

Combinatie: € 295,-

Wil je de shoot cadeau doen? Het is mogelijk om cadeaubonnen bij mij te bestellen.

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Gezinsshoot

Leg de mooiste momenten van je gezin vast. Ik kijk daarbij graag wat bij jullie past. Willen jullie thuis op de foto in je eigen omgeving? Gezellig in de tuin of samen op de bank? Of gaan jullie liever naar het bos om lekker rond te rennen? Kinderen voelen zich immers vaak het lekkerst wanneer ze zich vrij kunnen bewegen. Ik kijk met jullie naar de mogelijkheden en zorg ervoor dat jullie als gezin spontaan en echt op de foto komen te staan.

{minimaal 25 unieke foto’s in zowel kleur als zwart-wit}

Kosten: € 195,-

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Lovers

Wil je samen met jouw lief op de foto? Om alvast te oefenen voor jullie bruiloft of gewoon zodat je prachtige foto’s hebt van jullie samen? Boek dan de loveshoot om jullie liefde te vieren! Ik leg jullie relatie graag vast op een spontane manier. Uiteraard kiezen we daarbij de mooiste locatie die bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan het bos, op de heide, of juist op de plek waar jullie elkaar voor het allereerst hebben ontmoet. Schroom vooral niet om een gekke locatie aan te dragen, een originele locatie maakt de foto’s soms nog leuker!

{minimaal 20 unieke foto’s in zowel kleur als zwart-wit}

Kosten: € 125,-

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

 

Bedrijfsfotografie

Ik leg graag jouw bedrijf op een professionele manier vast. Zo maak ik foto’s van bijvoorbeeld het interieur en de uitstraling van een restaurant of zet ik jouw handgemaakte producten op de foto. Ook is het mogelijk om alle medewerkers in dezelfde stijl te fotograferen voor op de website van het bedrijf. Bekijk hier een aantal voorbeelden:

Verrips Makelaardij

Hoeve Ravenstein

De rodute

Omdat deze klussen altijd een andere inhoud hebben, zijn de prijzen hiervan op maat gemaakt. Heb je interesse? Neem dan contact op, we gaan dan samen rond de tafel voor een offerte die helemaal op jullie wensen is afgestemd.

 
alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten in de regio Utrecht

%d bloggers liken dit: