Bruiloften

Het is heel bijzonder om een van de mooiste dagen uit jullie leven als fotograaf vast te mogen leggen. Juist daarom is het heel belangrijk dat ik van tevoren weet wat jullie verwachtingen zijn en hoe jullie de grote dag voor je zien. Daarom kom ik voor het fotograferen van jullie bruiloft altijd eerst kennismaken. Ik hoor dan graag wat de plannen zijn en of jullie ideeën hebben over hoe de foto’s eruit moeten komen te zien.
Even later, in de maand van jullie bruiloft, hebben we dan nog eens contact. Dat is handig om te doen als de planning van jullie dag definitief is. Dit is het moment om alles op elkaar af te stemmen.

Er is niets mooier dan het vastleggen van de complete dag van jullie bruiloft. Dat betekent niet alleen het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven of het feest achteraf, maar ook dat er foto’s zijn van de ochtend waarop jullie je klaarmaken of de eerste dans. Ook deze momenten verdienen een plek in het trouwalbum. Samen vertellen deze uiteindelijk het volledige verhaal.
Daarom spreek ik voor het vastleggen van een bruiloft geen aantal uren af, maar ben ik er het grootste gedeelte van de dag bij. Dat betekent dat je mij per dag inhuurt (en niet voor een x aantal uur of een dagdeel).

Deze mogelijkheid is er overigens wel, mocht je bijvoorbeeld alleen een ceremonie gepland hebben. Hiervoor spreken we een gepast tarief af.