Bruiloften

Het is heel bijzonder om een van de mooiste dagen uit jullie leven als fotograaf vast te mogen leggen. Juist daarom is het heel belangrijk dat ik van tevoren weet wat jullie verwachtingen zijn en hoe jullie de grote dag voor je zien. Daarom kom ik voor het fotograferen van jullie bruiloft altijd eerst kennismaken. Ik hoor dan graag wat de plannen zijn en of jullie ideeën hebben over hoe de foto’s eruit moeten komen te zien.
Even later, in de maand van jullie bruiloft, hebben we dan nog eens contact. Dat is handig om te doen als de planning van jullie dag definitief is. Dit is het moment om alles op elkaar af te stemmen.

Er is niets mooier dan het vastleggen van de complete dag van jullie bruiloft. Dat betekent niet alleen het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven of het feest achteraf, maar ook dat er foto’s zijn van de ochtend waarop jullie je klaarmaken of de eerste dans. Ook deze momenten verdienen een plek in het trouwalbum. Samen vertellen deze uiteindelijk het volledige verhaal.
Daarom spreek ik voor het vastleggen van een bruiloft geen aantal uren af, maar ben ik er het grootste gedeelte van de dag bij. Dat betekent dat je mij per dag inhuurt (en niet voor een x aantal uur of een dagdeel).

Prijs
€ 1495,-

Deze mogelijkheid is er overigens wel, mocht je bijvoorbeeld alleen een ceremonie gepland hebben. Hiervoor spreken we een gepast tarief af.

Trouwalbum

Alle foto’s van jullie trouwdag krijgen jullie digitaal van mij aangeleverd. Deze foto’s ontvangen jullie in kleur en zwart-wit op een USB-stick. Nadat jullie de mogelijkheid hebben gehad om aan te geven welke foto’s jullie in het uiteindelijke trouwalbum terug willen zien, ga ik aan de slag met het opmaken van het grote trouwalbum. Dit boek gaat pas naar de drukker wanneer jullie helemaal tevreden zijn.

Let wel: de kosten voor het drukken van dit album zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Same day edit

Hoe leuk is het om tijdens je feest alvast een selectie foto’s te kunnen laten zien aan de gasten? Hiervoor bied ik de same day edit aan. Tijdens het diner zal ik een aantal foto’s die ik eerder op de dag maakte (bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen of de ceremonie) bewerken, zodat deze ’s avonds tijdens het feest al getoond kunnen worden.

De same day edit krijg je digitaal aangeleverd, zodat je de foto’s zelf ook al kunt bekijken en delen.

Bruiloft + koppel shoot

Wil je alvast even wennen aan het feit dat je op de foto wordt vastgelegd? Of willen jullie mooie foto’s voor op de uitnodiging? Dan kun je kiezen voor een gunstige combi deal van een koppel fotoshoot en het vastleggen van jullie bruiloft.

Prijs  
€ 1595,-